SAVJETI ZA JET SETerice

Drage moje,

ako ste mislile da se karijera estradnih umjetnica razlikuje od karijere jedne SETerice jako ste se prevarile.

Evo nekoliko savjeta kako biti uspješna SETerica…

Svaka proizvođačica ekoloških proizvoda, ako drži do karijere na SET-u, ima trnovit put do zvijezda.
Morate jako voditi računa da budete vrijedne i poštene, ne daj Bože da vam se dogodi neka prljava situacija u karijeri.
U svojim nasadima svakodnevno vježbajte da održite kondiciju. Trudite se podići gajbu ili kantu više jer su vaši mišići odraz vašeg odnosa prema radu.
Što više vremena provodite na suncu to ćete imati ljepši i preplanuli ten, a preznojavanje će vas osloboditi onog, ne daj Bože, viška.
Tako utegnute i preplanule, prije turneje na SET-ove, obavezno dobro oribajte potamnjele pete, a nokte na nogama nalakirajte što tamnijim lakom jer to je in. Nokte na rukama ne lakirajte jer ga kiseline voća brzo nagrizu pa nokti izgledaju jako ružno. Osim toga, prije puta ćete morati ručno oprati svo osjetljivo rublje koje čeka u ormaru za takve svečane prilike.

Poplijevite obrve i brkove ručno i ne pribjegavajte mehanizaciji i kemijskim sredstvima… nije ekološki.
Ako idete u Istru, obavezno obrijte i noge jer nikad se ne zna kada će vas odvući na neku plažu… tamo je to običaj.

Tako lijepo uređene morate paziti što ćete odjenuti.
To obavezno mora biti nešto udobno što se ne gužva, u boji kave za slučaj da se zalijete dok vozite i srčete… ali da je šik. Ako odaberete u vruće dane kratke hlačice, provjerite jesu li modrice na nogama izblijedile da ne izgledate kao da ste stigle s fronta. Na cipele posebno obratite pažnju. Potpetice trebaju biti toliko visoke da vam noga ležerno leži na papučici gasa kako ne biste dobile vene.

Na put krenite dobro naspavane i napunjene pozitivnom energijom. Putem nikada ne mislite na stare gume, manjak ulja u motoru auta, klimu i gužvu na cesti. Takve misli jako škode vašem izgledu.

Kada stignete na SET, vodite računa da ne opsujete dok izlazite onako ukočene iz auta. Niste više same u polju i sve su oči usmjerene u vas.
Dočekat će vas raširenih ruku barem jedan frajer i to stara džentlmenska škola. Budite mudre pri tom zagrljaju i nemojte se prepustiti osjećajima. Ma koliko ga voljeli, on je tu samo da vas dočeka, pozdravi i pripomogne.
S gospođama koje vas dočekaju budite posebno ljubazne jer one su ostavile sve svoje obaveze da bi vama bile na usluzi, a znate da žene imaju puno obaveza.

Ne propustite si priuštiti kavicu, hladno pivo ili neko drugo osvježavajuće piće s ekipom sa SET-a. Za to uvijek morate naći vremena.

Na sceni budite vrijedne, strpljive i koncentrirane.

Ako ste čest i poželjan gost, na SET-u ćete imati priliku govoriti u mikrofon pred kamerama. U toj prilici ne zaboravite da vaša publika zaslužuje najbolje. Budite onakve kakve jeste – iskrene i zahvalne.

Kada vas pozovu u goste na spavanje, sprijateljite se s psom i djecom. Ako se dopadnete psu i djetetu, pozvat će vas ponovo. Time ćete si obezbijediti besplatan boravak.
Ostanite što duže možete jer ćete jedva dočekati da vas ponovo pozovu. Jednostavno se navučete na taj doping.

Pri povratku kući razmišljajte o posjetu i budite samokritične. Čim stignete, ispričajte se ako se sjetite da ste nešto zabrljale jer vaša publika to očekuje od vas.

Ako sve odradite kako sam navela, vaš će život biti obogaćen čestim turnejama i zahvalnom publikom, a vi ćete biti zvijezde SET-a… ostvarit će vam se san svake žene, ekološke proizvođačice.

Ovaj unos je objavljen u arhiva. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s